torstai 14. heinäkuuta 2011

Oivoi

Voivotuttaa sillä Jekku rupesi ontumaan viime viikon lopulla ja pelkään että olkapää-vaiva on palannut. En vielä viikonloppuna yhdistänyt ontumista olkapäähän vaan kuvittelin (taas) että vika on alempana, joko tassussa tai ranteessa. Jekku vingahti lauantaina ja sunnuntaina muutaman kerran tilanteissa joissa se äkisti kumartui etujaloille, mm leikkiasentoon  vaanittuaan Janea tai syöksyttyään lelujen tai kenkien kimppuun kun tulin kotiin. Ontuminen oli samanlaista pään nyökkimistä, aristaa jalkaa samalla tavoin, minkään kohdan painelu ei aiheuta selvää reaktiota, mutta kaikenkaikkiaan ei halua että jalkaa kosketellaan tai käännellään eikä suostu nostamaan jalkaa koukkuun. Voi kökkö.

Tällä hetkellä tilanne näyttää kyllä valoisammalta. Jekku ei ole ontunut maanantai-illan jälkeen  eikä vingahdellutkaan vaikka hyppii aika lailla kun tulen kotiin. Rimadylitkin tosin varmaan vaikuttaa tähän.  Tämän hetken suunnitelma on rajoittaa liikuntaa tämä ja ensi viikko ja sen jälkeen katsoa miltä vaikuttaa. Jos oireilu jatkuu, niin varaan ajan Seinäjoen ortopedille. Ollaan elokuussa viikko Kurussa, joten samaan reissuun voi ajoittaa Seinäjoella käynnin. Luonnetesti on jokatapauksessa peruttu samoin kuin heinäkuun lopulle ajateltu Kalmankaltion-Pöyrisjärven vaellus. No eipä niin harmita kun vaellus olisi pitänyt peruuttaa todennäkäöisesti muutenkin monimutkaisten työ-logistiikkaongelmien tähden. Lisäksi alue on todennäköisesti niin täynnä itikoita ja sopuleita ettei siellä kukaan halua olla (paitsi Jane, joka rrrrakastaa myyriä). Ollaan jokatapauksessa menossa koirien kera Kalmankaltion alueelle maastotöihin pariksi päiväksi. Nähdään nyt sitten ainakin auton ikkunasta ne maastot.

Tylsää...

Janella on puolestaan ollut oikein hyvä viikko. Eilen käytiin jälkitreeneissä joissa Jane oli aivan super-taitava. Vieraan tekemä  jälki meni nin hyvin kuin vaan voi ja esineruutu samoin. On se vaan niin kiva katsella Janen tekemistä, ei ole viisaampaa koiraa kuin Jane <3 Kotimatkalla käytiin vielä tarkastamassa ettei hiekkakankaalle olisi ilmestynyt herkkutatteja ja Jane juoksi poron jälkien perässä ristiin rastiin leveä hymy naamalla.

1 kommentti:

  1. No voi kökkö tuota Jekun jalkaa :( Jane on ihan pro kyllä :):) kesäterkkuja Ranualta T.Sari ja moppikööri

    VastaaPoista